Malaysia Police Department strive to create a better environment for habbos to work at, and serve the community. Do you have what it takes? Join us now! Search MPD.HQ for The HQ Room
 
HomeCalendarSearchUsergroupsFAQRegisterLog in
Next Best Employee (BE) will Get 10c Extra and Next Rank Promotion Current BE: [currently no BE]
Whose week is this? FarithBanned
Current Active Founder/Ownership:Metre & FarithBanned
Latest topics
» I'm Back!!
Tue Nov 29, 2016 12:14 pm by KANG_GARY134

» Share your favourite song here!
Sun Nov 27, 2016 4:23 am by Aiden_PearceWD

» aq kembali and nama aq beruba and nk minta bdg lmh
Fri Jun 03, 2016 4:01 pm by icehgo245

» nama aq apa bila aq trane orang
Wed Jun 01, 2016 10:02 am by MrCakeloverzMC

» Tempat Download Movie
Fri Apr 29, 2016 7:02 pm by .PiX.

» Saya dah tahu kenapa tidak banyak orang datang mpd
Thu Apr 21, 2016 7:49 am by icehgo245

» PROMO TAG .
Wed Apr 13, 2016 10:23 pm by icehgo245

» Winner Weekly Event 2nd Week of September 2014
Wed Apr 13, 2016 6:26 am by icehgo245

» saya kembali
Tue Apr 12, 2016 4:47 am by icehgo245

Top posting users this week
Top posters
GadisEpal
 
Rovz
 
Nurul_Husna658
 
HoodGMParkour
 
Rose@male
 
.:Resolution:.
 
.:hippo:.
 
NekoSuki_
 
ultimatedrg
 
_shico_
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 49 on Sat Apr 02, 2016 11:10 pm

Share | 
 

 Report Log.

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next
AuthorMessage
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 9:23 am



Name: Nazdmeer

Rank: [MPD] Basic Agent [?]

Report: Self promote dan motto salah

__________________________________
Tolonglah insaf kenapa bersikap begini?
Back to top Go down
View user profile
Revaluations
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 161
Join date : 2014-09-02
Age : 29
Location : On Earth!!

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 2:08 pm

@Harhuzakimi wrote:


Name: Nazdmeer

Rank: [MPD] Basic Agent [?]

Report: Self promote dan motto salah

__________________________________
Tolonglah insaf kenapa bersikap begini?

Hahaha.. Ok Noted..
Back to top Go down
View user profile http://official-mpd.forumms.net
Revaluations
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 161
Join date : 2014-09-02
Age : 29
Location : On Earth!!

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 2:10 pm

Riya_Ryuanna wrote:
nama : muhamma92918

tak respect HR dan selalu guna caps dlm HQ dan selalu guna bahasa melayu walau ditegur bnyk kali dan tak de inisiatif untuk improve language dan selalu tak betolkan uniform bila masuk FTF,FTB.....motto pon tak betol dah train tapi still [MPD] New Staff [bor]....

tindakan : dah tegor bnyak kali dah tapi buat dek jew...bahasa melayu pun tak faham .... adoiiii

Bermasalah betul budak nih..
Back to top Go down
View user profile http://official-mpd.forumms.net
Revaluations
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 161
Join date : 2014-09-02
Age : 29
Location : On Earth!!

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 2:11 pm

@Harhuzakimi wrote:


Name: muhamma92918

Rank: [MPD] Basic Agent [bor]

Report: Caps lebih dari 3 kali

__________________________________________
Diharap pihak atasan ambil tindakan, terima kasih.

muhamma92918 lagi.. zzzz..
Back to top Go down
View user profile http://official-mpd.forumms.net
Revaluations
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 161
Join date : 2014-09-02
Age : 29
Location : On Earth!!

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 2:13 pm

@Harhuzakimi wrote:


Name: muhamma92918

Rank: [MPD] Basic Agent [bor]

Report: Motto salah

_____________________________________________________________
Dah lama perhati dari semalam lagi orang atasan tolonglah ambil tindakan

Riya_Ryuanna wrote:


muhamma92918

report:ngorat boleh pulak



HR DO TAKE NOTE PLEASE DO TAKE ACTION TO THIS KID.. TY.
Back to top Go down
View user profile http://official-mpd.forumms.net
afyfa_heera
Lance Corporal B
Lance Corporal B
avatar

Posts : 67
Join date : 2014-10-02
Location : Aku Kat Mana?

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 3:51 pm

NAMA   :   Nazdmeer

Report  :   Budak ni haritu tanye saya camne nak masuk FTS , saya cakap beli la rank dekat sipolan dan sipolan tuu...then harini tetibe je rank dia [MPD] Security...then ade low rank yang baru kerja tak kenal si nazdmeer ni bagi die masuk...saya tegorlah die , pastu die kate "riya bodoh bukaklah pintu" saya terkedu pastu saye blah dari HQ...then tadi rank die [MPD] Basic Agent [yay] tapi badge mpd die takde...pastu siap pakai baju selain uniform lagi...klazzzz ko nadzmeer

p/s:saya mmg suke tulis report camni...harap maaf...

_________________


"Kalau orang dah kentut , cofirm tak nak mengaku , Klau aq??? Aku cover bau"
Back to top Go down
View user profile
Rovz
VIP Member
VIP Member
avatar

Posts : 664
Join date : 2014-09-15
Location : I'm next to you.

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 7:59 pm

Name: zameerhakimCool

Rank: [MPD] Basic Agent [Meg]

Reason: AFK at FTF

_________________



#GoDai

Ermmm... Razz
Back to top Go down
View user profile
Rovz
VIP Member
VIP Member
avatar

Posts : 664
Join date : 2014-09-15
Location : I'm next to you.

PostSubject: Re: Report Log.   Fri Oct 03, 2014 10:40 pm

Name: aminmuhaimi

Rank: [MPD] Basic Agent [ARK] / [MPD] Basic "Staff' [ARK]

Warning ke-1

Motto salah: [MPD] Basic Staff [ARK]

Warning ke-2

X pakai uniform

X follow command...jgk

_________________



#GoDai

Ermmm... Razz
Back to top Go down
View user profile
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 9:21 am



Name: Mukhriz73

Rank: [MPD] Agent 1st Class [Poo]

Report: idle di FTF
Back to top Go down
View user profile
afyfa_heera
Lance Corporal B
Lance Corporal B
avatar

Posts : 67
Join date : 2014-10-02
Location : Aku Kat Mana?

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 11:40 am




p/s:  aku dah tak tau nak cakap lagi kat budak ni tolonglah fired ke ban ke dah malas nak tulis report psl dieee...

_________________


"Kalau orang dah kentut , cofirm tak nak mengaku , Klau aq??? Aku cover bau"
Back to top Go down
View user profile
bobor
Private 1st Class S
Private 1st Class S
avatar

Posts : 45
Join date : 2014-09-21
Age : 23
Location : Ganu

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 11:47 am

NAME   :   Nazdmeer

RANK : [MPD] Basic Agent [rya] (tp nme xde dlm training log)

Reason:

1. x respon ATT
2. kuajaq
3. x pkai uniform
4. if im not mistaken, xprnh kne train pon bdk ni sbb ku yg train die haritu tp failed sbb kuajaq


_________________


I'm Rebellious
Back to top Go down
View user profile
:Lyra:
Private 1st Class S
Private 1st Class S
avatar

Posts : 46
Join date : 2014-09-03
Location : Kt Rumah

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 7:44 pm

Name: AQEEL912

Rank:[MPD] Basic Agent [hit]

Reason: AFK at FTF

<1st Warning>
Back to top Go down
View user profile
walz:
Commander
Commander
avatar

Posts : 124
Join date : 2014-09-02
Age : 27
Location : In your Nightmare

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 8:45 pm

Name : amin5875

Reason : No Wearing Uniform, disobeyed HR

First Warning

_________________
All Action Above is Under -Areef Allowed
-Areef 's PA
Back to top Go down
View user profile
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sat Oct 04, 2014 10:01 pm






Name: ridzuanhyper

Rank: [MPD] Basic Agent [Poo, Rya, Kimi] <- Rajin gila train banyak kali -_-

Reason: Train banyak kali tu bagus, last sekali dia menggunakan tag HR MegumiTheCool [Meg] untuk " [MPD] Basic Agent" setelah bertanya pada Megumi dia cakap tidak pernah train pelatih ini jadi ni kes penipuan tag.

_________________________________________________________________________________
Di dunia ramai manusia pelik, kita pelik jugak bergurau tapi diorang ni Master of kepelikan clown
Back to top Go down
View user profile
afyfa_heera
Lance Corporal B
Lance Corporal B
avatar

Posts : 67
Join date : 2014-10-02
Location : Aku Kat Mana?

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 8:50 am



royjoe161

[MPD] Basic Agent [HK]

report : 1.disrespect to hr
2. dance in hq
3. not listening when someone advise him

p/s : nak kmpul duit nak khawin ngan saya...noooo....

_________________


"Kalau orang dah kentut , cofirm tak nak mengaku , Klau aq??? Aku cover bau"
Back to top Go down
View user profile
GadisEpal
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 790
Join date : 2014-10-03
Age : 21
Location : Melaka

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 10:53 am

Name: arnela68

Rank: [MPD] Staff Sergent [epal]

Report: Self-promo.
-Cakap promoter: Lelakiepal
-Masa promote: 2minggu lepas
-Tiada nama pada promotion log.

Back to top Go down
View user profile
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 12:48 pm




Name: Hakim23131 (a.ka. Nazdmeer)

Rank: [MPD] New Staff

Report: Hakim ni sebelum ni account dia bernama Nazdmeer, dia memang bermasalah suka di train berkali-kali dan selalu buat masalah di HQ kini dia datang dengan account terbaru bernama Hakim. Sikap dia ini memang tak matang dan sering mempermainkan pekerja MPD, secara jujur saya tak suka nak train dia sebab dia suka main-main tak serius nak bekerja di MPD asyik FOOLING AROUND senantiasa, malas nak tegur dia tak makan dek nasihat. Kita semua berdoalah agar golongan seperti dia insaf dan cepatlah matang Amin..[/size]

___________________________________________________________
Sabar memanglah sabar tapi sabar manusia ada hadnya juga Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 1:29 pm



Name: Putera_Thunder

Rank: [MPD] Basic Rank [ARK]

Report: idle dkt FTF
Back to top Go down
View user profile
Revaluations
Commander In Chief
Commander In Chief
avatar

Posts : 161
Join date : 2014-09-02
Age : 29
Location : On Earth!!

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 6:24 pm

ALL REPORT HAS BEEN NOTED!!
Back to top Go down
View user profile http://official-mpd.forumms.net
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 8:33 pm



Name: Putera_Thunder

Rank: [MPD] Basic Agent [ARK]

Report: Menggunakan Color Chat dan memakai EFFECT.

__________________________________________________________________________
Hari Ahad Low Rank bebas dari memakai Uniform HR kena memakai Uniform ingat tu lol!
Back to top Go down
View user profile
ammar04
Private B
Private B


Posts : 2
Join date : 2014-09-16

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 9:44 pm

Name: zameerhakimCool

Rank: [MPD] Basic Agent [Meg]

Report: AFK at FTF
Back to top Go down
View user profile
-22
Private S
Private S


Posts : 17
Join date : 2014-09-06
Age : 21

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 10:00 pm

Name: zameerhakimcool

Rank: [MPD] Basic Agent [RMeg]

Report: Idle 2 kali dah --' (ssecond warning)

_________________
Smile
Back to top Go down
View user profile http://Redtube.com
-22
Private S
Private S


Posts : 17
Join date : 2014-09-06
Age : 21

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 10:04 pm

Name: Nama_Gua_syasya

Rank: [MPD] Basic Agent [Epal]

Report: Biadap Terhadap Other Higher rank, (3rd warning)

p/s: biadap kat saya :'))


_________________
Smile
Back to top Go down
View user profile http://Redtube.com
Harhuzakimi
Staff Sergeant S
Staff Sergeant S
avatar

Posts : 256
Join date : 2014-09-25
Age : 20
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 10:23 pm



Report: Saya meminta HR untuk mengalih semula tiles merah ditempat security ke tempat asalnya sebelum ini, hal ini kerana apabila pekerja ingin membuka switch kedua gate security secara tak sengaja terpijak tiles merah berdekatannya (Seperti dinyatakan dalam gambar). Jadi saya mohon tolonglah alih sebelum pekerja lain menjadi mangsa terpijak tiles merah secara tidak sengaja atas tujuan nak membenarkan orang yang sah memasuki MPD, jadi saya tegur ni bukan apa nak mengelakkan salah faham diatas perkara ini disalah erti oleh orang yang sah masuk MPD nanti mereka ingat kita tak bagi mereka masuk, apa saya nak terangkan ialah perletakkan tiles merah disitu amat sangatlah TIDAK STRATEGIK saya minta sangat-sangat kepada HR yang mempunyai right alih tiles itu sebelum salah faham besar akan berlaku dimasa akan datang, teguran ini untuk mengelakkan salah faham tersebut berlarutan dan ingin mengelakkan perkara tidak diingini berlaku dikemudian hari, terima kasih kepada HR yang perihatin membaca report ini dan mengambil tindakan. Sekian.

P/S: Saya ditegur atas perkara ini, tujuan untuk mengelakkan HR yang lain tegur atas satu kesilapan/salah faham kecil ini perlulah diperbaiki SEGARA, thanks.
Back to top Go down
View user profile
-22
Private S
Private S


Posts : 17
Join date : 2014-09-06
Age : 21

PostSubject: Re: Report Log.   Sun Oct 05, 2014 11:55 pm

sokong atas ^^

_________________
Smile
Back to top Go down
View user profile http://Redtube.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Report Log.   

Back to top Go down
 
Report Log.
Back to top 
Page 4 of 34Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Old Updates-
Jump to: