Malaysia Police Department strive to create a better environment for habbos to work at, and serve the community. Do you have what it takes? Join us now! Search MPD.HQ for The HQ Room
 
HomeAde tak warga mpd suka melukis kat sini? M8JuEXRSearchRegisterLog in
Next Best Employee (BE) will Get 10c Extra and Next Rank Promotion Current BE: [currently no BE]
Whose week is this? FarithBanned
Current Active Founder/Ownership:Metre & FarithBanned
Latest topics
» I'm Back!!
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyTue Nov 29, 2016 12:14 pm by KANG_GARY134

» Share your favourite song here!
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptySun Nov 27, 2016 4:23 am by Aiden_PearceWD

» aq kembali and nama aq beruba and nk minta bdg lmh
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyFri Jun 03, 2016 4:01 pm by icehgo245

» nama aq apa bila aq trane orang
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyWed Jun 01, 2016 10:02 am by MrCakeloverzMC

» Tempat Download Movie
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyFri Apr 29, 2016 7:02 pm by .PiX.

» Saya dah tahu kenapa tidak banyak orang datang mpd
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyThu Apr 21, 2016 7:49 am by icehgo245

» PROMO TAG .
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyWed Apr 13, 2016 10:23 pm by icehgo245

» Winner Weekly Event 2nd Week of September 2014
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyWed Apr 13, 2016 6:26 am by icehgo245

» saya kembali
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyTue Apr 12, 2016 4:47 am by icehgo245

Top posting users this week
Top posters
GadisEpal
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
Rovz
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
Nurul_Husna658
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
HoodGMParkour
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
Rose@male
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
.:Resolution:.
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
.:hippo:.
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
NekoSuki_
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
ultimatedrg
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
_shico_
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_lcapAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_voting_barAde tak warga mpd suka melukis kat sini? I_vote_rcap 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 49 on Sat Apr 02, 2016 11:10 pm

Share
 

 Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?

Go down 
AuthorMessage
PuteraSyarul
Corporal B
Corporal B
PuteraSyarul

Posts : 116
Join date : 2015-03-01
Age : 18
Location : Selangor

Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty
PostSubject: Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?   Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptySat Oct 17, 2015 4:41 pm

Saya syorkan paling best guna untuk upload artwork anda di
Arrow http://www.DeviantART.com

DeviantART

  • Pelukis secara Digital atau atas kertas adalah dibenar tiada yang terkecuali

Contoh penggunaan Digital Work:
-Tablet bersama USB bersambung pada Komputer atau Laptop

  • Lukisan Pixel art amat disukai pengguna Deviant

  • Boleh belajar cara nak lukis(example: Pixel,Haiwan atau Anggota

  • Photography adalah dibenarkan

  • Dan lain2


SEBELUM MENYERTAI DEVIANTART!
Mesti ingat untuk mengikuti peraturan yang ditetapkan jika ade sebarang masalah sila bertanye pada desk staff DeviantART
Peraturan/Pertolongan/FAQ: http://help.deviantart.com/

Register: Tekan "Join" button atau tekan je link ni http://www.deviantart.com/join?joinpoints=standard&no_js=1

Take Tour?Mengambil Perantauan Persekitaran?
http://welcome.deviantart.com/

Kalau dah buat account DeviantART post kat sini tau, Kai nak add to watch :3

Terbuka dekat Play store boleh download

_________________

Syarul

TRIO
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Syarul10
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Bigfil10
lol! Someday You Tell Me The Greatness World lol!
Razz Razz

©️ Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Putera10
Back to top Go down
http://www.trabot-bookuse102.deviantart.com
Aiden_PearceWD
VIP Member
VIP Member
Aiden_PearceWD

Posts : 61
Join date : 2014-09-02
Age : 25
Location : Anywhere

Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty
PostSubject: Re: Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?   Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyMon Oct 26, 2015 12:55 am

Park!!

_________________
Still on habbo, ade jodoh kita bertemu lgi Wink

#willstayaslongasihavefriend Very Happy
Back to top Go down
http://www.pornhub.com
HoodGMParkour
Sergeant 1st Class G
Sergeant 1st Class G
HoodGMParkour

Posts : 353
Join date : 2015-07-18
Age : 18
Location : NO 316B,Kedai RPT Kesedar Sungai Terah,Gua Musang,18300,Kelantan

Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty
PostSubject: Re: Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?   Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyTue Nov 10, 2015 10:42 am

Adakah muka ni nampak macam pelukis?Hood x lukis,hood cipta lukisan dengan bentuk,:p

_________________
Hood/HellFire/HoodFire/Love

Cinta Platonik

Raza,Yeonri,Tasha,Isma,Sarah,Nadea,Miyuki,

Waving

Hood wrote:
A life without pain is not a complete life.
Back to top Go down
https://facebook.com/nukilanpenaremajamisteri
PuteraSyarul
Corporal B
Corporal B
PuteraSyarul

Posts : 116
Join date : 2015-03-01
Age : 18
Location : Selangor

Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty
PostSubject: Re: Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?   Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? EmptyTue Nov 10, 2015 8:21 pm

hahaha XD bentuk ye pernahkah kamu memadam semua bahagian dalam lukisan tersebut? :3

_________________

Syarul

TRIO
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Syarul10
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Bigfil10
lol! Someday You Tell Me The Greatness World lol!
Razz Razz

©️ Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Putera10
Back to top Go down
http://www.trabot-bookuse102.deviantart.com
Sponsored content




Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty
PostSubject: Re: Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?   Ade tak warga mpd suka melukis kat sini? Empty

Back to top Go down
 
Ade tak warga mpd suka melukis kat sini?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kisah Sebenar Orang Berhutang - Baca kisah nie.. menarik utk org suka berhutang mcm saya..
» Pandai Main Alat Musik?...Masuk sini...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Off Topic-
Jump to: