Malaysia Police Department strive to create a better environment for habbos to work at, and serve the community. Do you have what it takes? Join us now! Search MPD.HQ for The HQ Room
 
HomeCalendarSearchUsergroupsFAQRegisterLog in
Next Best Employee (BE) will Get 10c Extra and Next Rank Promotion Current BE: [currently no BE]
Whose week is this? FarithBanned
Current Active Founder/Ownership:Metre & FarithBanned
Latest topics
» I'm Back!!
Tue Nov 29, 2016 12:14 pm by KANG_GARY134

» Share your favourite song here!
Sun Nov 27, 2016 4:23 am by Aiden_PearceWD

» aq kembali and nama aq beruba and nk minta bdg lmh
Fri Jun 03, 2016 4:01 pm by icehgo245

» nama aq apa bila aq trane orang
Wed Jun 01, 2016 10:02 am by MrCakeloverzMC

» Tempat Download Movie
Fri Apr 29, 2016 7:02 pm by .PiX.

» Saya dah tahu kenapa tidak banyak orang datang mpd
Thu Apr 21, 2016 7:49 am by icehgo245

» PROMO TAG .
Wed Apr 13, 2016 10:23 pm by icehgo245

» Winner Weekly Event 2nd Week of September 2014
Wed Apr 13, 2016 6:26 am by icehgo245

» saya kembali
Tue Apr 12, 2016 4:47 am by icehgo245

Top posting users this week
Top posters
GadisEpal
 
Rovz
 
Nurul_Husna658
 
HoodGMParkour
 
Rose@male
 
.:Resolution:.
 
.:hippo:.
 
NekoSuki_
 
ultimatedrg
 
_shico_
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 49 on Sat Apr 02, 2016 11:10 pm

Share | 
 

 'PULUN' Case

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
xJ_Ryanx
Private B
Private B


Posts : 2
Join date : 2015-01-08
Age : 21
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

PostSubject: 'PULUN' Case   Sat Jan 10, 2015 6:26 pm

Aku perasan sangat orang-orang dalam MPD ni semua pakat pulun. Lebih-lebih lagi yang pangkat memang dah tinggi melambung tu. Pulun dari segi apa? Training especially. Aku tau aku baru transfer dari CIA ke sini, and maybe ada yg akan kata aku tak berhak nak sound. But idc I still want to sound you. Sebab benda ni dah berkali-kali jadi kat aku and aku nampak depan mata aku. Tolong la bagi peluang kat trainer-trainer untuk train recruit. Lagi-lagi yang baru ni. Just because 'baru' kat base tak semestinya 'baru' dalam men'training' orang. And apa guna trainers kalau role kami ni diambil(dirampas) oleh orang atasan? Kami trainers, dan tugas kami train orang. Dan kami tak ganggu kerja2 pihak atasan jadi kenapa pihak atasan nak lakukan kerja kami? Tak salah nak menolong, ye. Tapi tak betul kalau berebut recruit dgn trainers sebab nak pulun train nak kasi banyak post dalam training log. I think masing-masing ada jawatan dan pangkat masing-masing, jadi laksanakan lah tugas masing-masing selagi mampu. Niat untuk tolong itu tak salah, tapi tolong bagi ruang selagi tiada yang memerlukan bantuan. I'm not specify to anyone, but siapa makan cili rasa la pedas yang membuak-buak ye. Dan bukan semua pangkat tinggi berkelakuan macam ni, jadi saya hanya menegur kepada yang buat macam ni. No offend. Saya transfer untuk mencari pengalaman ditempat local, tapi kalau treatment anda macam ni, hancur la local punya agency. Tolong pertimbangkan hak semua orang. Thank you.
Back to top Go down
View user profile
Rovz
VIP Member
VIP Member


Posts : 664
Join date : 2014-09-15
Location : I'm next to you.

PostSubject: Re: 'PULUN' Case   Sun Jan 11, 2015 11:37 am

._.

_________________



#GoDai

Ermmm... Razz
Back to top Go down
View user profile
 
'PULUN' Case
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» In Case of Collapse of Civilization Break Glass
» Steve the Sheriff 2: The Case of the Missing Thing (HOG/FROG/Pop-up)
» In case you have yet to hear of it, Crysis 3's new multiplayer mode is probably the most BA thing ever.
» 1991 Triad FBI Case File
» For Sale: BRAND NEW Lego Minifigure Display Case

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Off Topic-
Jump to: